Over ons

Wij zijn Fit & Healthy for you gestart omdat wij beiden een passie hebben voor sport en voeding. Daarin willen wij graag andere mensen coachen en begeleiden en onze passie delen.

Over Fit & Healthy for you

Wij zijn Marion & Judith, een tweeling van 26 jaar met gedeelde passies. Van jongs af aan hebben wij een interesse in sport en een actieve levensstijl gehad. Onze favoriete sport is voetbal, en op dit moment beoefenen wij deze sport nog steeds naast onze professionele bezigheden.  Wij hebben op hoog niveau gevoetbald en verschillende andere sporten beoefend. Tijdens deze periode hebben wij ontdekt dat plezier een centrale rol speelt in sporten en dat het ons veel kracht en energie geeft.

Daarnaast hebben wij geleerd dat sporten onlosmakelijk verbonden is met een gezonde levensstijl. Aspecten zoals regelmatig bewegen, plezier hebben, gezonde voeding, doelen stellen, ontspanning en rust zijn allemaal van essentieel belang. Het werd al snel duidelijk dat wij anderen wilden helpen met sporten, maar de vraag was: hoe? Door het volgen van opleidingen,  cursussen en het opdoen van ervaringen hebben we besloten om Fit & Healthy for you op te richten, waar we onze eigen ideeën en expertise kunnen bundelen.

Het doel van ons bedrijf, Fit & Healthy for you, is om mensen te helpen bij het bereiken van een gezondere en actievere levensstijl. Wij streven ernaar om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen bij het verbeteren van hun fysieke gezondheid en welzijn. Dit omvat aspecten zoals fysieke fitheid, voeding, plezier in sporten, het stellen van doelen, ontspanning en het creëren van een gezonde levensstijl.

Fitter worden en doelen behalen

Fit & Healthy for you helpt jou om fitter te worden en doelen te behalen. Naast de bootcamps en personal trainingen organiseert Fit & Healthy for you ook activiteiten zoals kinderfeestjes, sporten met je bedrijf of als team een bootcamp ervaren dat kan allemaal.

Er is van alles mogelijk, neem gerust contact op om te kijken wat mogelijk is!

Een keer mee doen of lid worden?

Doe mee met een gratis proefweek óf meld je direct aan!