Gewichtsconsulent(e)

Bij Fit & Healthy for you staat plezier en motivatie voorop. Zo ook met voeding. Dit met behulp van een gewichtsconsulent(e). Ben jij het diëten zat? Wil jij fitter en gezonder worden? Afvallen of juist aankomen? Of alleen wat meer kennis over voeding vergaren? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. De gewichtsconsulent(e) biedt doeltreffende en laagdrempelige programma’s en activiteiten aan.

Wij begeleiden jouw met voeding

Fit & Healthy for you zorgt er voor dat het geen dieet is. De voedingsadviezen worden gemaakt op maat en helpen jou bij het bewust worden van bepaalde keuzes. De gewichtsconsulent(e) leert jou welke voeding het beste bij jou past en hoe jij een gezonde leefstijl eigen kan maken. De gewichtsconsulent(e) richt zich graag op wat al goed gaat en bouwt dit stap voor stap uit. De gewichtsconsulent(e) geeft dit de aandacht zodat dit gaat groeien stap voor stap richting een gezonder en gelukkiger leven vol energie.

De gewichtsconsulent(e) begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Daardoor kan de gewichtsconsulent(e) adviseren en ondersteunen bij zowel voeding als beweging. Dit geeft jou de mogelijkheid om jou begeleiding vergoed te krijgen van jouw zorgverzekeraar. Klik hier voor het overzicht.

Gezonde voeding draagt bij aan een goede gezondheid. Als doel werken wij samen met jou aan de fitste versie van jezelf

De voordelen op een rij

Pakketten

Kennismaking

30 minuten
Gratis

Intakegesprek

60 minuten
€ 65,00 

Vervolgconsulten

30 minuten
€ 35,00 

Meten & wegen

15 minuten
€ 18,00

10-Weken Challenge

10 weken
€ 114,00 

Een keer mee doen of lid worden?

Doe mee met een gratis proefweek of meld je direct aan!