Speciale activiteiten

Naast small group trainingen bieden wij ook andere activiteiten aan zoals voetbalbootcamp, bedrijfsbootcamp, kinderfeestjes en teambuilding. De activiteiten vinden plaats in de buitenlucht op locatie naar keuze

Ons speciale aanbod

Voetbalbootcamp is samen met jouw voetbalteam werken aan kracht, uithoudingsvermogen en snelheid op een locatie naar keuze. Het bovenlichaam is voor voetballers net zo belangrijk als het onderlichaam. In het voetbal ben jij constant van richting aan het veranderen en daarbij spelen de romp spieren een belangrijke rol.

Bij bedrijfsbootcamp kun jij denken aan het sporten met jouw collega’s. Het wordt steeds populairder om als bedrijf wekelijks een training aan te bieden aan het personeel. Dat heeft een aantal redenen. Ten eerste wilt u ervoor zorgen dat uw personeel gezond en vitaal is. Dit zal de prestaties op het werk verbeteren en voor minder ziekte verzuim zorgen.

Daarnaast is de sfeer op de werkplek belangrijk en een small group training is een uitermate geschikte manier om uw werknemers elkaar beter te leren kennen en meer groepsgevoel te creëren. Dit is een win win situatie voor jouw team en werkgever.

Teambuilding en kinderfeestjes

Teambuilding is het samenwerken aan doelen om zo betere prestaties neer te zetten. Samenwerken is leuk samen sport is veel leuker!

Daarnaast bieden wij ook kinderfeestjes aan. Hierbij kan jij denken aan het samen bewegen en spelen met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Wij maken van jou feestje een complete uitdaging.

Staat jouw activiteit er niet tussen? Neem dan contact op.

De voordelen op een rij

Pakketten

Voetbalbootcamp

Vanaf 6 personen
60 minuten
Locatie naar keuze
€ 50,00 

Bedrijfsbootcamp

Vanaf 6 personen
60 minuten
Locatie naar keuze
€ 50,00 

Kinderfeestjes

Aantal kids in overleg
60 minuten
Locatie naar keuze
€ 65,00 

Teambuilding

Vanaf 8 personen
90 minuten
Locatie naar keuze
€ 85,00 

Een keer mee doen of lid worden?

Doe mee met een gratis proefweek óf meld je direct aan!