Online coaching

Online coaching

Onze online voedingscoach staat klaar om jou te begeleiden, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu het diëten zat bent, het lastig vindt om afspraken buiten de deur te plannen, of simpelweg fitter en gezonder wilt worden, onze online voedingscoach is er voor jou. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon jezelf wilt verbeteren, onze online voedingscoach helpt jou graag om de beste versie van jezelf te creëren. Met handige online tools en persoonlijke begeleiding zetten we samen stappen naar een gezondere levensstijl.

Wij begeleiden jouw met voeding in jou comfortzone

Ontdek het gemak van online coaching! Als de gedachte aan de deur uitgaan om aan je voedingsdoelen te werken ontmoedigend voor je is, hebben wij het perfecte alternatief voor jou. Wij bieden nu onze voedingscoachingsdiensten ook online aan, zodat je comfortabel vanuit huis kunt werken aan jouw gezonde levensstijl. Laat de drempel om te starten geen obstakel meer zijn – met onze begeleiding maken wij het eenvoudig en toegankelijk. Neem de eerste stap naar een evenwichtige voeding en een gezonder leven, allemaal vanuit het comfort van je eigen omgeving. Ontmoet jouw doelen zonder de deur uit te hoeven!

Onze aanpak richt zich niet op kortetermijnoplossingen zoals diëten, maar op duurzame veranderingen die je levensstijl op de lange termijn beïnvloeden.

In plaats van snelle fixes streven we ernaar om samen met jou aanpassingen te maken die passen bij jouw dagelijks leven. Wij geloven dat echte transformatie begint met het begrijpen van je gewoontes en het stap voor stap implementeren van gezondere keuzes. Door in je comfortzone te blijven, creëren wij een omgeving waarin jij op een natuurlijke en duurzame manier jouw doelen kunt bereiken.

De voordelen op een rij

Pakketten

Vanaf €39,95

 

Per maand (3 maanden)


24/7 coaching via whatsapp

Gratis E-book

Wekelijks feedback

Maandelijkse callVanaf €49,95

 

Per maand (3 maanden)

 

24/7 coaching via whatsapp

Gratis E-book

Wekelijks feedback

Maandelijkse call

Elke 6 weken een trainingsschema

 

Een keer mee doen of lid worden?

Doe mee met een gratis proefweek of meld je direct aan!